Reacties

Op het gebied van figureren ben ik al enkele jaren actief, het begon als burger-figurant in Flikken Maastricht en enkele seizoenen later ben ik nu al een aantal jaar één van de vaste agenten in de serie. Het kan nooit kwaad om eens verder te kijken en zo kwam ik eventueel voor de toekomst de workshop 'TV acteren basis' tegen, natuurlijk is aanmelden voor deze workshop dan zo gedaan en zo zit je dan met een ontzettend leuke club mensen in 'Flash Studio Laren". Joep geeft goede feedback en zo krijg je handvatten die je kan gebruiken en net zoals bij veel dingen is de eerste keer met alles lastig, dat maakt uiteraard bij zo'n dag als deze niks uit en dat is gewoon prettig. Ik kom zeker nog een keer terug voor een workshop! Bedankt voor deze leerzame middag Joep!

www.instagram.com/hellendoornmark/

Richard Mille Replica

Mark Hellendoorn

Ik heb nu 2 x  deelgenomen aan de workshop tv acteren basis en ga dit blijven doen!

Joep is echt wel een baas in dit vak en heb er erg veel aan !!

Topper is het.

www.facebook.com/kimmy.kruivr

www.instagram.com/kimberleykrvr/

 

Kimberly kruiver

Bij Joep Sertons heb ik verschillende workshops gevolgd.
Waaronder de workshop met als gastdocent Guido Spek, workshop je eigen castingfilm op youtube en workshop tv acteren basis verschillende keren gevolgd.
Het zijn leerzame workshops er wordt gewerkt met een script, de scène ga je meerdere keren spelen en er wordt door Joep veel aandacht aan besteed. Je kunt jezelf er in uitdagen dieper op de tekst in te gaan met het spelen.
Het is vooral leerzaam en absoluut gezellig, er zijn ook momenten van improvisatie opdrachten. Genoeg uitdaging bij de workshop zeker een aanrader om heen te gaan!!
Daarnaast heb ik de vakopleiding film/televisie gevolgd in Amsterdam en andere workshops gevolgd. Ga vooral door!! 
www.facebook.com/rosalie.huisman

 

Rosalie Huisman

Wat vond ik de workshop super leuk, veel geleerd, en ook waar ik hard aan moet werken.

Bedankt voor alle tips, die neem ik zeker mee.

Het heeft mij zeker weer een (stapje) verder geholpen.

De eerste keer dat ik zo voor de camera stond met tekst en al, en dat voor een groep was best spannend.

Wil je bij deze super bedanken.       mijnfiguratie.blogspot.com/ 

Marlijn Colijn-Rous

Hi
Ik heb de workshop TV acteren basis gevolgd bij Joep. Ik vond het een leuke en leerzame workshop waarbij uitgebreid aandacht besteed werd aan de tekst en het spel. Zeker een aanrader!

www.facebook.com/lionel.almeida.90

Groet,

www.stylemereplica.com

Lionel Almeida

De workshop met Joep was zeer leerzaam en ontzettend gezellig😄

Veel geleerd van zijn tips!

En als transgender heb ik t best goed gedaan he hahahhahha grapje.

Groetjes,

 

Aparna Hermans

Hallo, ik heb bij Joep de Workshop TV Acteren Basis gevolgd. Super leuke en leerzame dag gehad.

Zeker een ervaring rijker!

 www.instagram.com/romyduijts

Groet,

 

Romy Duits

Ik heb al meerdere repliche orologi keren een hele leuke workshop gehad. Joep neemt ook goed de tijd voor je. En mijn droom om actrice te worden is nu nog grooter geworden. Dankzij jou super leuke workshop.

Heel erg bedankt voor alles!

En ik kom zeker nog veel vaker terug :)

 

Though some - including myself at occasions - will reason that audemars piguet replica current selection is becoming clouded by their marketing, 2015’s collection does still contain some genuinely great replica watches. Situation and point - the large Rolex Watches Louis Vuitton Bags Lisa van den Heuvel

Mijn naam is Manoeska Pitai en ik ben 25 jaar oud. Ik sta nu ongeveer 2 jaar ingeschreven bij een castingbureau. Ik vind het super leuk om te figureren, maar ik vind het nog leuker om een rol te krijgen als edel figurant! Dit heb ik namelijk één keer mogen ervaren in de serie "nieuwe tijden". Verder heb ik als figurant 2 keer meegespeeld in GTST en reclames van oa; kruidvat, kwf fonds en basic fit. Ik begin het steeds leuker te vinden en dacht voor als ik in het vervolg nog een keer wordt gevraagd als edel figurant een workshop acteren te volgen. Dit zodat ik een beetje ervaring krijg en mijzelf beter kan presenteren op de set. Ik vond het een hele uitdaging met Joep Sertons en ik heb veel geleerd. Verder heb ik ook beter inzicht gekregen over wat mijn sterke punten zijn en waar mijn vebeterpunten liggen met betrekking tot het acteren. Ik vind het leuk en makkelijker om een flirterige, vrolijke, spontane rol te spelen dan een rol waarin ik heel boos moet zijn. Ik zou mij hierin zeker verder willen ontwikkelen en dit goed oefenen. Verder heb ik geleerd dat er veel meer bij komt kijken dan alleen een tekst leren, zo is het ook van belang dat je op de juiste plek staat, in het juiste licht en dat je weet welk gedeelte van jezelf in beeld komt.

Ik wil jullie graag doorverwijzen naar mijn instagram account en facebook voor meerdere foto's en hoop in de toekomst vaker als edelfigurant gevraagd te worden! 

www.facebook.com/manoeska.pitai      www.instagram.com/noes__/

Manoeska Pitai

Ik heb de workshop 'TV Acteren basis' gevolgd en ik vond het echt super leuk!

JoinWatch.me Sinds kort volg ik allerlei workshops voor acteren en ik vind het echt heel leuk. Deze workshop heeft me heel veel geleerd en Joep neemt goed de tijd voor je en geeft goede tips! Echt een aanrader voor iedereen! Ik ga zeker meer volgen. Echt super bedankt Joep!
Echt heel erg bedankt!

Tot snel!

www.youtube.com/watch

 

Jamie Zweers

De workshop “TV acteren” was in 1 woord geweldig! Een echte aanrader.
Joep is heel relaxed, geduldig en geeft (met de nodige humor) bruikbare tips en aanwijzingen.
Leuk en leerzaam weekend, leuke groep, fijne sfeer.
Veel gelachen, maar vooral veel geleerd.
Dank je Joep! Heb van 

www.hebbescasting.nl/model/58984-tanja.html

Tanja Leguijt

Ik heb een hele leuke en leerzame middag gehad. Het was een geweldig leuke ervaring om met 2 topacteurs uit GTST te werken en een scène met Barbara te spelen. Dat vond ik geweldig. Ik was ook erg blij dat Barbara er was en ik zou het zo weer over willen doen.

Ondanks mijn zenuwen heb ik ervan genoten en Barbara stelde me me op mijn gemak. Joep en Barbara nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame middag. Voor mij was deze workshop erg leerzaam omdat ik wil ontdekken of het acteervak iets voor mij is.

 

Mylou Polman
Ik vond het een hele leuke en leerzame workshop door Joep Sertons en gastdocent Barbara Sloesen. Het was een unieke ervaring om met een actrice uit GTST een scène te spelen. Barbara stelde me heel erg op m'n gemak en het werd daardoor ook fijner om de scène met haar te spelen. Joep is heel eerlijk en geeft goede tips! Een echte aanrader!  

 

Thomas van Oyen

Hoi Joep!
Ik vond de workshop super leuk! En heb veel geleerd!

Het was super gezellig en ik zou het zo nog een keer doen!
De scene was niet te lang of te moeilijk dus goed te doen en te spelen!

 

Demi Jansen

Afgelopen zondag(18-10-2015) heb ik deelgenomen aan de workshop tv acteren, met als gastdocent Barbara Sloesen.
De workshop is een echte aanrader. Zelf had ik nog geen ervaring met acteren, maar vond het super om te doen! 

Ook was het erg leerzaam. Nogmaals dankjewel Joep & Barbara.

Ik kom gauw nog een workshop volgen!

www.facebook.com/sharonastefelmans

 

Sharona Stefelmans
Ik wou toch even melden dat ik een super leuke middag heb gehad.
Wij hadden als gastdocent Barbara Sloesen.
Ik heb zowel dingen geleerd van Barbara als van Joep.
Ze probeerde beide ons te helpen om de tekst zo goed mogelijk te zeggen.
Ik heb een super leuke en leerzame middag gehad.
Ik kan het de mensen aanraden. Je kan zo op een leuke manier kijken wat acteren een beetje inhoud.
Ik was ook zoblij dat Barbara gewoon kwam terwijl ze ziek was. (bijna geen stem) 
Zo leer je ook meteen dat je als je acteert eigenlijk niet ziek kan zijn.
 
 
Sandra van Aggelen

De workshop was super!

Er werd ook echt persoonlijk op dingen ingegaan, heel fijn!

omega seamaster 300m replica

Sofie Burghoorn
"De workshops bij Joep zijn heel leuk, hij stelt je gelijk op je gemak en heeft veel humor.
Tijdens het spelen geeft hij je steeds tips waardoor het acteren beter gaat.
Bij Joep kan je er alleen maar op vooruit!!"
Dylan Kuipers

Al van kinds af aan wil ik heel graag acteren. Maar mijn faalangst heeft mij jarenlang tegen gehouden. Voor mijn 18de verjaardag kreeg ik een acteerworkshop van Joep Sertons. Natuurlijk waren mijn verwachtingen heel hoog. Ondanks dat ik er heel veel van verwachte, was het alsnog leuker dan gedacht. Ik heb heel veel geleerd en een heel leuk weekend gehad. Ik heb Joep gevraagd naar mijn acteerprestaties, hij was kritisch, maar in ieder geval wel eerlijk. Deze workshop heeft mij weer een stukje verder gebracht naar mijn acteer carrière.

Ik ben Joep heel erg dankbaar voor deze bijzondere, inspirerende, leerzame en gezellige workshop. (het is een echte aanrader)

https://www.facebook.com/liekea

Lieke Augustijn

 

Afgelopen zondag heb ik een super leuke middag gehad bij de workshop van Joep. Vanaf het begin was er al een ontspannen sfeer waarin ik me al snel op mijn gemak voelde. Ik heb ontzettend veel geleerd, wat komt er stiekem veel bij kijken zeg! 
Joep, nogmaals heel erg bedankt voor de leuke dag en hopelijk tot een volgende keer!
Liefs,
 

 

Inge

Het was een super toffe dag, ik heb veel van je geleerd. en mijn droom om acteur te worden is nu nog groter geworden dankzij jou te gekke workshop!

Bedankt voor de leuke dag!!

bryan.schippers.77

 

Bryan

 

De workshop van Joep was voor mij een enorme verrijking van mijn vroegere toneelervaring elders: hij wist mijn houding vier keer zo snel bij te sturen als mijn vroegere toneelleraren deden. Verder was het ongekend leerzaam om er mezelf op video terug te zien, wat ik vroeger ook nooit kon. Joep vertelde alles heel geduldig, beheerst en toch zonder er doekjes om te winden. Niet in de laatste plaats was het een hele eer voor mij om hem als van Medisch Centrum West en Spijkerhoek bekende, heel indrukwekkende hoofdrolspeler in het echt van dichtbij mee te maken. Hij was van uiterlijk meteen herkenbaar, maar veel toegankelijker dan in die series. Los van de hoogte van het lesgeld is zijn workshop voor iedere toneelspeler een echte aanrader!

 

Jos

 

Ik vond het super leuk!! Was wel de hele week ziek en misselijk en ben denk ik 4 kilo kwijt van al die wc bezoekjes. Maar het was het waard! Je geeft een goed gevoel waardoor je je meer op je gemak voelt en geeft ook les als een lieve leraar. Ik heb er veel van geleerd en vond het ook super leuk je te ontmoeten. Vind het zoiezo leuk om een keertje te figureren op de set van gtst ben wel nieuwsgierig hoe alles nou in zijn werking gaat. Dus wie weet tot de volgende keer weer. Heel erg bedankt. X

m.facebook.com/ginaflora

 

Gina

Ik heb echt een superweekend gehad met de workshop camera acteren 1.

En ga zeker ook deel 2volgen! Ik heb veel geleerd en hoop nog veel meer te leren.

Echt een aanrader. Bedankt Joep!

 

Esmee

Een workshop tv acteren bij Joep Sertons is een echte aanrader.

De manier van lesgeven is erg prettig en de uitleg is erg duidelijk.

Ik heb er nu twee keer een gedaan en daar gaat het zeker niet bij blijven!

Het was een geweldige ervaring.

Dus voor de twijfelaars onder ons zou ik zeggen gewoon een keer doen!

 

 

 

Mandy

Middag tv acteren was voor mij een fantastisch ervaring! Ik heb een ontzettend leuke middag gehad, veel gelachen,

maar vooral veel geleerd. Heel leuk dat we de scènes met Guido mochten spelen,

daardoor ga je zelf ook beter acteren, heb ik gemerkt.

Je hebt ons veel geleerd en een hele leuke dag gegeven, dank je wel Joep!

Groetjes,

 

Hymne

Heb een leuke , leerzame dag gehad en vond het een leuke groep!
Ga zo door zou ik zeggen!
 
Groetjes

 

Marloes

'Het was een super dag met heel veel leerzame en nieuwe ervaringen!

Ik heb echt genoten en heb hier heel veel aan! Dit blijft niet bij 1 keer! '

 

www.awentertainment.nl

 

Angelique Zuiderwijk

 

Omdat ik geen opleiding heb gevolgd op het gebied van acteren en me toch wil ontwikkelen heb ik gekozen voor een workshop van Joep Sertons. Ik heb al een aantal dagen op de set mogen staan en daar ontzettend veel mogen leren. Toch was de informatie van Joep en Guido erg leerzaam en er komt zoveel meer bij kijken! Wat een eye opener! Ik heb genoten van de gezellige middag waarin we veel hebben gelachen en geleerd. Samen met Guido een scene mogen spelen was ook erg fijn. 4 dagen na de workshop stond ik weer op de set van een kleine productie. Voordat we begonnen met het draaien heb ik nog aan de workshop gedacht en wat ik mee kan nemen in mijn spel. Het geleerde kon ik dus direct in de praktijk brengen.

Thanks en

www.ingridleystra.nl 

 

Ingrid


Waanzinnige dag beleeft vandaag!

Een hoop lol, plezier & veel geleerd!

Bedankt voor alles & #liefdevooracteren#GTST

Laura

Camera acteren was very nice!

Smaakt naar meer...  

 

Sharon

 

Ik vond dat Guido erg goed en fijn kon uitleggen, 
Hij stelde je echt op je gemak. veel geleerd.
Dit geld ook voor jou! 
Bedankt voor de super dag!!!! 
Ik heb veel geleerd, een hele ervaring rijker.
Zeker voor herhaling vatbaar!!!

 facebook.com/saroja.philippens

Groet,

 

Soraja

Hoi Joep!

 
Heel erg bedankt voor de leerzame workshop figureren!! Je gaf goede tips en vooral door het terugkijken van de opnames kun je heel veel leren over hoe je overkomt en wat je kunt verbeteren! Ik heb een hele leuke, gezellige middag gehad en ga me zeker opgeven voor de workshop TV acteren, want zoals iedereen eigenlijk wel aangeeft, dit smaakt zeker naar meer!!
Dank je wel! 
 
 
Groetjes
Charissa

Zondag 10 november 2013 de figuratie workshop bij jou gevolgd.
Een waanzinnige middag is dit geweest en wat heb ik een hoop geleerd!
Zoals jij al vertelde soms heb je ineens het gevoel van; dit is wat ik wil doen.
Nooit durfde ik er echt iets mee te doen maar heb bloed kruipt waar het niet gaan kan,
en ik ben dan ook heel erg blij dat ik toch de stap heb durven zetten.
Dit smaakt naar meer!! En ik kan dan ook niet wachten om mij in te schrijven voor de
workshop TV acteren :) Heel erg bedankt voor alles wat je mij hebt geleerd deze middag.
Hopend tot ziens op de set, of bij de workshop TV Acteren.

Lieve Groet,

Chopard Replica Watches https://www.chopardforum.com

 
 

 

Laura Jonkers

Het was een geweldig weekend,waarin ik veel heb geleerd.( basis camera 
acteren II)
Ik heb tijdens de hele workshop genoten van elk moment en kijk uit 
naar een volgende keer! Kan eigenlijk niet wachten..
Joep je bent een geweldig acteur met een machtig inlevingsvermogen 
en sterke overtuigingskracht.
Het was erg fijn om van je te mogen leren en ik heb me geconcentreerd 
op elke tip en aanwijzing die je gaf! Acteren doe je niet zomaar dat 
wist ik al, maar na deze workshop ben ik zeker een waardevolle stap 
vooruit gegaan.
Die had ik voor geen goud willen missen!

www.rositadameri.com
 

Rosita

"Nu twee workshops achter de rug en nog één in het verschiet waar ik enorm naar uitkijk!
Ben razend enthousiast geworden door de workshops van Joep, het heeft mij zó gemotiveerd dat ik er absoluut zeker van ben dat ik verder wil met acteren!
Mijn volgende stap is dan ook om een opleiding te gaan volgen die a.s. september al van start gaat.
Veel geleerd van Joep en persoonlijk vind ik dat hij alles op een rustige en relaxte manier overbrengt.
In het begin van de workshop was ik namelijk erg zenuwachtig maar door de ontspannen sfeer voelde ik mezelf al gauw op mijn gemak. :)
Zoals ik al zei, ben razend enthousiast geworden en raad de workshops van Joep zéker aan!"

www.facebook.com/sabrina.minnen

 

 

Sabrina

 

Hi Joep ik heb erg genoten van de workshop, het was erg leuk en ik heb er erg  veel van opgestoken, je gaf veel goede tips en bracht dit op een heel ralaxte manier.
In het begin was ik erg gespannen maar al de leuke oefeningen hebben daar verandering in gebracht.
En ook het observeren van de andereren vond ik erg leuk.
Ik heb het enorm naar me zin gehad en het is dus voor herhaling vatbaar.
Groetjes

 

Simone

Ik vond de workshop TV acteren erg leuk, veel dingen geleerd met een geweldige leraar natuurlijk!! Ik wil er zeker verder mee... Ik zou het zo weer doen, ik ben erg blij dat ik deze workshop gevolgd heb. Bedankt Joep!! Groetjes,

 

Naomi

Hoi Joep, …we hebben koffie gedronken…geschreeuwd…gelachen…stoelendans…niet gehuild! Dag Ben, Liesje en twins ´B´….dag Joep bedankt voor alle leerzame tips!

Claudia

Wat een leuk en vooral ook leerzaam weekend heb ik gehad, tijdens jouw workshop TV acteren. Dit is zeker aan te bevelen, en op deze manier zou ik zeker ook vaker workshops willen volgen. Er wordt op een goede en leuke manier les gegeven, dat maakt het gewoon top! Ik ben erg blij dat ik mij had ingeschreven voor deze workshop, want ik heb er weer dingen bij geleerd! Het was die 600KM reizen meer dan waard!!

Niromovies

Facebook

Bjorn

Super toffe lessen, Gezellige sfeer, veel persoonlijke aandacht & super veel geleerd. Zeker mijn enthousiasme voor Acteren nog groter gemaakt! Joep is een geweldige leraar, Zeker voor herhaling vatbaar.

www.catswithbeaks.wordpress.com

 

Lucienne

 

Ik heb erg veel geleerd, ik ben zonder ervaring naar deze workshop gegaan en met veel tips weer naar huis gegaan. 
Naast dat ik veel heb geleerd heb ik ook nog een super leuke dag gehad! 
Heel erg bedankt!
 
Groeten,
Amarens

Hai Joep,

Ik vond het echt leuk de workshop, nu merk ik dat ik er toch persoonlijk wat van geleerd heb, hoop dat ik het ga gebruiken..

Vond jou ook leuk, je bent gezellig en lekker relaxed J

https://www.callomega.cc

 

Nicolette

De acteer lessen van dit weekend waren heel erg leuk en leerzaam! Ben heel Blij dat ik het gedaan heb, ik wil meeeeer!! :D

 

Wouter

Dit waren echt 2 hele leuke dagen in laren met Nicolet sandra en /&

Luis

Ik wou je nog ff hartstikke bedanken voor gisteren.

Ik heb veel geleerd en het was super gezellig! Hoop je snel weer te zien... Gr

Michiel

Hee joep !
Heel erg bedankt voor vandaag ik vond het echt heel leuk!
ik heb veel geleerd en nu weet ik zeker dat ik hier later iets mee wil doen.
Hoop dat ik je nog een keertje zie !

Groetjes

 

Nikki

Hey Joep,

Het was super leuk vandaag! :)
Dankjewel!

Groetjes

 

Jaimy

Hey Joep !
Ik vond het heel leuk vandaag !!! Ik heb veel geleerd !
En daar gaat het om. Hartstikke bedankt voor een hele leuke workshop! Ik hoop je gauw weer te zien!!
Groetjes

 

Ramon

Erg bedankt . Het was een te gekke middag en heb heel erg veel geleerd! Als ik 16 ben kom ik weer :) Sanne

 

Sanne

Vandaag naar workshop geweest het was echt te geeeek

 

Lise

Workshop Acteren met was te gek ! Super! Joep was erg spontaan! =D  Dank voor leuke dag! Was heel gezellig, Veel  geleerd !  

 

Nathalie

Ik heb een supertof weekend gehad met Joep en de groep, ben blij dat ik me ervoor aangemeld heb. We hadden maar een klein groepje van 5 maar dat is juist wel fijn. Zo krijgt iedereen goed de aandacht en hoef je minder lang op elkaar te wachten. Ik vond het superleuk om te doen, je krijgt leuke afwisselende opdrachten en de tijd vliegt eigenlijk zo voorbij. Bedankt Joep voor deze leuke ervaring, ik zal er ongetwijfeld nog wat aan hebben! Liefs,

 

Mijn link

Chava

Ik heb echt een geweldig weekend gehad. Het was gezellig, leuk, leerzaam, noem maar op. Dag 1 was vooral: dit kan sterker, dat kan krachtiger. Dag 2 was vooral: dit was sterk, dat was krachtig. Bedankt Joep, bedankt groep, hopelijk tot ziens. Groetjes,

U-Boat Replica Watches https://www.replicahause.cz

Mark

Wat een onwijs gave ervaring!! Bedankt !

hublot replica watches https://www.hbuyings.me

Nikita

Was heeeeul leuk bij ! Uitroepteken !

Hoi, Wat heeft Yoanique een super gave middag gehad gisteren.We zijn benieuwd naar de foto's! Ze heeft veel geleerd,weer een ervaring rijker. Dank je wel . En we blijven je natuurlijk volgen bij GTST. Groetjes,Hilda Hillen(moeder van Yoanique)

Yoanique

Wat was dat GEWELDIG een dag om nooit meer te vergeten bedankt!

Kristien

Vol tips, inspiratie en een big smile komt terug van een Kids Workshop Acteren door

Beuadé

Vandaag naar tv acteren workshop geweest van echt veel geleerd en hele leuke kinderen.. Hoop nog een keer te doen..

Emiel

Heeeel erg bedankt voor de leuke dag was dag om nooit te vergeten !

Lieke

Twee hele leuke en hele leerzame dagen achter de rug, workshop tv acteren van Joep Sertons

Foto van het workshop weekend van Joep. Ik kan iedereen de workshop aanraden! 

Marlina Fabac

Was een erg goeie tweedaagse workshop met veel nuttige en handige tips. Ik ben er in ieder geval heel veel van geleerd! Nogmaals dank Joep!

Reitse Beek
Workshop TV acteren met was leuk en erg leerzaam! Nieuwe ervaring!

 

Marleen Oost

Twee keer heb ik een weekend lang de workshop tv acteren gedaan. De voorpret begint bij mij al als ik de scene die ik thuis moet voorbereiden over de mail krijg. Vervolgens is het spannend welke mensen er zullen zijn. Gelukkig is de groep nooit erg groot, zodat je genoeg “aan bod komt”. Leuke en afwisselende oefeningen om warm te worden en los te komen vormen het begin van een dag. Vervolgens met je snufferd voor die camera om jezelf voor te stellen. Beetje spannend, maar ja... dit is toch wat je wilt ?? Daarna wordt er aan de scenes gewerkt en leer je veel over acteren voor de camera.
(En hebben we een hoop lol). Ook van het kijken naar anderen steek ik erg veel op. En dan natuurlijk terugkijken. Oef, dat is soms best confronterend.
Hoewel, na verloop van tijd went het geloof ik wel. O ja, tussendoor is er natuurlijk ook pauze, zodat we in onze caffeïnebehoefte kunnen voorzien (of andere verslavingen:)) Want het zijn best intensieve uurtjes. Zeker de moeite waard. Als er nog een vervolg komt, hoop ik weer van de partij te zijn.

 

Wendy

Ik vond het twee zeer leerzame dagen.
Er was een goede sfeer en de scènes werden goed doorgesproken.
Goede opbouwende kritieken en goede speloefeningen.
De casting training van de tweede dag was ook zeer de moeite waard.
Ik heb hier veel aan en kan hier veel mee doen.
Zeker tot een volgende keer.

www.youtube.com/watch

 

Willem

Sjeeses wat ben je kwetsbaar voor zo'n camera! En wat is het dan fijn om op een uitnodigende en relaxte manier te kijken naar wat je in je spel kan veranderen om het mooier te maken. De werkvormen zijn al confronterend genoeg dus voor mij werkte het prima om de feeback van Joep te krijgen zoals hij die geeft: Proffesioneel, met een scherp oog voor elk detail en een bak vol empathie. Ik heb onwijs veel geleerd in die twee dagen; over het vak van acteren, over de techniek, over de 'acteurs-wereld' (heeeerlijk die anecdotes) maar het belangrijkste: over mijzelf .

Dan

Geweldig: 2 dagen doen wat je gelukkig maakt en er ook nog iets van leren, wie wil dat niet?! Een heerlijk weekend. We bevonden ons in de zeer luxe positie dat we met een erg kleine groep waren  en dat was  bijzonder; veel persoonlijke aandacht, veel kunnen spelen, veel geleerd! De auditietraining voor de camera van Amy Bosma was zeer zinvol en toepasselijk voor deze cursus. Joep, onwijs veel dank voor je lessen en feedback op de manier waarop je dat hebt gegeven: respectvol, duidelijk, enthousiast en professioneel.  
www.hebbes.nl/index.php

 

Petra

Het was een leuke, leerzame workshop. Als je theater gewend bent is het toch ineens heel wat anders als er een camera voor je neus staat.
steeeewf.hyves.nl/

 

Stephanie

Ik heb op 19 en 20 december twee geweldige leerdagen gehad. Ik was aardig vastgeroest in het theater acteren, wat een heel verschil is met tv acteren. Ik heb dus wel het één en ander af moeten leren. Joep legde alles heel rustig en duidelijk uit en gaf ook eerlijk zijn mening, wat natuurlijk ook moet. Er zijn toch aardig wat dingen waar je op moet letten: tekst onthouden en dit op een natuurlijke manier uitspreken,  camera onzichtbaar in de gaten houden, niet uit beeld verdwijnen, natuurlijk bewegen en noem maar op. Ik heb enorm veel energie gekregen van dit weekend. Dat ik nog niet uitgeleerd ben is mij wel duidelijk, dus ga ik zeker de vervolg workshop doen. En daar heb ik nu al zin in.

www.hebbes.nl/index.php

 

Marien

Het was voor mij twee geweldige leerdagen, en het heeft me ook emotioneel zwaar geraakt. Maar ik heb er helemaal geen spijt van gehad, dat ik die workshop heb gedaan.
Ik heb er enorm veel van geleerd. Er zijn toch aardig wat dingen waar ik op moet letten, bijvoorbeeld dat ik mijn tekst beter moet onthouden en dit op een natuurlijke manier moet uitspreken. Dat ik de camara onzichtbaar in de gaten moet houden en er niet in mag kijken (daar heb je wel de neiging toe omdat te doen). Dat ik niet uit het beeld verdwijn, en ook niet met mijn rug er naar toe gaat staan. Ik moet me natuurlijk bewegen en niet laten merken, dat ik angstig overkomt. Dit zijn heel wat dingen wat ik van Joep hebt geleerd, Ik gaat het zeker ook toepassen op mijn figurantenrollen. Maar dat ik nog niet uitgeleerd ben dat is mij wel duidelijk. Dus ik ga deze workshop zeker nog een keer doen en dan hoop ik, dat ik deze punten nog wat meer kan uitdiepen. Zodat ik wat zekerder voor de camara kan gaan staan. Dus mensen als je twijfelt, zet die twijfel aan de kant en ga die workshop volgen. Het is echt de moeite waard!!!

 

Danielle

De workshop TV Acteren was voor mij echt een geweldige ervaring. Voordat ik de workshop had ik gedaan, had ik nooit eerder geacteerd; ik was behoorlijk zenuwachtig! Nadat we onszelf hadden voorgesteld in de camera was ik gelukkig niet meer zenuwachtig. :)
Tijdens de workshop werd mij al snel duidelijk dat acteren niet gemakkelijk is. Het is niet alleen een kwestie van de tekst uit je hoofd leren; er komt veel meer bij kijken!
Joep heeft tijdens de workshop veel uitgelegd en verteld over het acteren. Hij is zo enthousiast en legt op een interessante manier uit. Ik heb er ontzettend veel van geleerd en acteren vind ik eigenlijk best wel leuk!

 

Antonieke

Ik vond het in één woord GEWELDIG!!!

 

Sam

Twee jaar geleden alweer heb ik mijn eerste workshop Tv-acteren van Joep, toen nog bij “De Trap”, gevolgd. Dat was zeer goed bevallen, dus werd het tijd voor een vervolg!!
In de tussentijd weer wat commercials gedaan, kleine gastrolletjes in GTST en ONM etc, waar ik de adviezen van Joep al gelijk kon toepassen!! ( ik hoorde terwijl de camera liep nog zijn stem: “Let op, hou het klein..de camera ziet alles; 1 wenkbrauw optrekken is soms al genoeg “).. Maar mijn ambities gaan nog veel verder dus ik wilde weer meer ervaring opdoen en bijleren !!
Tijd voor een vervolg-cursus bij Joep!!!! De groep is klein en Joep weet een relaxte sfeer te creeeren, waardoor iedereen zich op zijn gemak en “veilig” voelt..wat wel lekker is als je gaat spelen ;)
Er worden niet alleen scenes gespeeld, maar ook allerlei “opwarm”-oefeningetjes gedaan waar je ook weer eens lekker tegen je eigen “zwakheden” aanloopt...ha ha..Maargoed, alles heeft een doel en op die manier weet je waar je aan moet werken!!!! En daar doe je het voor!! Toch??!!!

www.dagmarlap.com   dagmarlap.fotoplek.nl

 

Dagmar Lap

Tsja, wat zal ik zeggen....
Reeds twee workshops bij Joep gedaan en inmiddels al mijn eerste opdracht van hem gekregen.
Als dat zo doorgaat haal ik mijn geld er weer uit. Dank Joep :)
 

Simon

Joep!
Ik vond het workshop weekend ontzettend leuk!!
Kijk enorm uit naar het vervolg!
Veel geleerd ontzettende leuke mensen leren kennen! 
Je bent een topper en verstaat je vak ontzettend goed!

www.kellyjocelyn.com   www.youtube.com/kellyjocelyn

Groetjes, Kelly Wanmaker

Op 27 en 28 maart heb ik de workshop tv-acteren gevolgd bij Joep. Na me al drie maanden verheugd te hebben op de workshop ben ik er achter gekomen dat er bij acteren voor de camera veel meer komt kijken dan alleen je tekst reproduceren.  Cruciaal is het kunnen dromen van je tekst, iets wat ik eigenlijk onderschat heb. Nooit gedacht dat je jezelf vragen moet stellen als "waar kom je vandaan?" om meer body te geven aan je rol. En dat al je onhebbelijkheden uitvergroot worden voor camera! Ik had voorafgaand aan de workshop nog geen acteer-/toneelervaring. Desondanks is de workshop heel leuk en leerzaam om te doen! Joep is een relaxte trainer, die iedereen in zijn/haar waarde laat en waar je ook nog ontzettend mee kan lachen. De workshop is kortom ook een aanrader voor mensen die niet zozeer acteerambitie hebben, maar die eens op een totaal andere manier naar zichzelf willen kijken. Doen!

Willeke

Ik ben echt blij dat ik deze workshop bij jou gevolgd hebt. Ookal had ik veel theater-ervaring toch heb ik gemerkt dat ik nog veel moet leren. Minder (groot)spelen en dichterbij mijn gevoel blijven afgaan op mijn intuitie en geen impulse overslaan. Ik heb tijdens de workshop heel veel persoonlijke aandacht gekregen wat ik erg op prijs heb gesteld. Niet alleen ik maar iedere deelnemer kreeg de kans om zichzelf te ontdekken. Dit kwam vooral door de rust tijdens het lesgeven, de kleine groep en natuurlijk de oefeningen die we moesten doen. Kortom je stelt mensen op hun gemak en je brengt het heel erg leuk.
Als ik de tijd er voor vind wil ik zeker de vervolg cursus bij jou doen.

 

Liefs, Sjoukje

Het weekend van 25 en 26 juni 2011 heb ik de workshop TV acteren gevolgd en ik heb er zeker geen spijt van!
We waren met een groep van 8 personen. Doordat de groep niet al te groot was konden we lekker doorwerken en hadden we een hoop "speeltijd". Ik heb ontzettend veel geleerd van het spelen van scènes en het terugkijken ervan, aangevuld met de tips en opbouwende kritiek van Joep.
Het is heel leuk om te zien hoe sterk je spel al veranderd is na 2 dagen workshop. Kortom, ik heb een heel leuk, maar vooral heel leerzaam weekend gehad en als de vervolg workshop in de toekomst nog eens gegeven wordt ben ik zeker van de partij!
 

 

Melissa

Net als Melissa heb ik in het weekend van 25-26 juni de 1e workshop gevolgd. Het was een heel bijzondere, fijne ervaring met een kleine maar leergierige groep die door Joep in mum van tijd werd omgetoverd tot een bijzonder goed samenwerkende spelers. Alle aarzeling werd snel weggegvaagd en iedereen stortte zich volledig op het spel om zo de kneepjes en beginselen van het akteren haar/zich eigen te maken. Joep was de soms strenge maar eerlijke trainer die als het even niet goed ging het spel stop zette. De scene die we moesten instuderen is op op meerdere manieren uitgebeeld zodat je ook nog van je medespelers iets  kon ontlenen. Ik heb een geweldig weekend gehad met heel leuke en lieve medeactrices en acteurs in spe. Ik heb mij al ingeschreven voor de vervolgcursus.

 

Lieve groeten, Maurice

'Een weekend lang' Zou je denken voordat je deze workshop gaat doen.
Voor ik het wist was het al zondag 18.00 uur en de workshop zat erop!
Het was zo'n leuke en leerzame ervaring en vooral ook een dosis humor.
Je hoeft niet verder te zoeken om een workshop als deze te vinden want, die is er gewoon niet.
De eerste dag; je denkt dat je je tekst weet, maar daar sta je dan....    1 ding weet ik dan ook echt zeker...Dat ik het niet weet. Het is spannend en tegelijker tijd ook heel ontspannend. Wat ook zo leuk is, de aanwijzingen die je medespeler krijgt heeft ook weer effect op jezelf die je dan weer toepast in je eigen rol.

Audemars Piguet Royal Oak replica watches : https://www.aptime.me/royal-oak.html

 

Grt, Susanne

Ik vond de workshop en de hernieuwde kennismaking met jou een fascinerende ervaring. Je hebt mij wel aan het denken gezet over mijzelf, want een rol spelen kan alleen goed gaan wanneer je indd alles loslaat.
By the way, ik heb vreselijk gelachen en genoten en je bent nog steeds een fijn persoon.
 

 

Jolanda

Ondanks dat ik wat toneelervaring heb is dit toch niet te vergelijken met de workshop welke ik vorige maand bij Joep gevolgd heb. In het theater staat er namelijk geen camera die alles registreerd tot in de kleinste details. Toch zorgde dit er overigens wel voor dat ik mijzelf eens goed kon terug zien.
Verder was het een zeer leerzaam weekend en de groep was ook heel gezellig. Ondanks dat we het gehele weekend hard gewerkt hebben was er ook genoeg ruimte voor gezelligheid. Iedereen binnen de groep was zeer vriendelijk en gemotiveerd.
Het voelde voor mij ook zeer vertrouwd.
Tijdens de workshop was er veel tijd voor iedereen om te kunnen spelen. Tijdens of na het spelen van de scenes was Joep er om opbouwende kritiek te geven om ervoor te zorgen dat het spel nog vloeiender en releatischer werd. Dit ervaarde ik als zeer prettig. 
Als ik één ding geleerd heb dit weekend dan is het wel dat ik voorlopig nog niet klaar ben voor het echte vak. Want acteren is een vak!! Toch blijf ik doorzetten en ga ik deze zomer een summerschool volgen. Wie weet kom ik in de toekomst via een andere weg alsnog in aanraking met het acteerwerk. 

www.filmfiguranten.nl/

Groetjes, Elroy

Workshop bij Joep: Het was een heel leuk weekend. Met veel plezier heb ik er heel van opgestoken.
Joep heeft ons op een persoonlijke manier benaderd. We voelden ons allemaal op ons gemak daardoor, wat voor een prettige sfeer in de groep zorgde.
Het lijkt me leuk om workshop TV acteren II te volgen.Well,I will be there!!!

https://www.aptime.me/royal-oak-offshore.html

Groet, Stella

Heerlijk weekend achter de rug. Workshop TV Acteren met @JoepSertons. Een aanrader! #zouditweleenheleweekkunnendoen
25 Jul Favorite Retweet Reply

Janet

Inmiddels weer terug van het acteerworkshop weekend van Joep Sertons.
3 en 4 september 2011 stonden voor mij in het teken van leren tv acteren.
Mijn eerste workshop was het. Wat ik moest verwachten geen idee.
Het script die ik opgestuurd kreeg die kon ik op de eerste dag wel dromen.
Ging naar de workshop toe met enige figuratie-ervaringen. Zelfs op dit gebied gaf Joep vele tips.
Waar ikzelf nooit op was gekomen. Je leert niet alleen Joep kennen, maar ook je ''medespelers'' op een erg leuke manier.
En natuurlijk het vak. Acteur zijn is een kunst. Dat moet in je zitten! Dat moet je leren, dat kun je leren. Dit was mijn eerste stap om het te mogen leren.
De vele tips die ik kreeg kan ik nu in de toekomst zeker gebruiken. Nu is mijn taak om weer even te kunnen sparen en dan inschrijven voor workshop 2.

www.wix.com/JeffreyGreving/JeffreyGreving

 

Groetjes, Jeffrey

Hoi Joep - ik heb jouw workshop  erg interessant gevonden - had gelukkig vergelijkingsmateriaal daar ik enkele weken daarvoor een vergelijkbare workshop had gelopen bij KEMNA (Shira Halevi & Matijs Wessels) globaal is het uiteraard hetzelfde maar leuk is dat jij toch net een andere invalshoek laat zien. Wat mij erg heeft geholpen is dat je constant zei: FOCUSSEN en dat was voor mij erg hulpzaam. Mocht je nog aanvullende tips hebben hoor ik die graag - ik kan goed tegen kritiek dus ook dat is welkom.

Joep bedankt en zeker tot een volgende workshop.

 

Groetjes, Frits

Hee Joep!
Heel erg bedankt voor de workshop.
Ik vond het hele weekend super!
Veel geleerd over het acteren, ik ben erachter gekomen dat acteren pittigger is dan dat het lijkt als je het zo op televisie ziet.
Er komt heel wat bij kijken.
En uit ervaringen van andere deelnemers ben ik erachter gekomen dat je alles kan bereiken als je maar wil.
En dat motiveert me echt goed.
Hopelijk tot volgende keer.  

Best Replica Watches

Tag Heuer Replica Watches

 

Groetjes, Rida

Wat heb ik een top weekend gehad zeg.
Veel gelachen,geleerd,gefocust en natuurlijk veel geacteerd.
Heb veel tips gekregen waarmee ik veel kan. Hopelijk was deze workshop weer een stapje naar mijn doel op een actrice te worden.
Heb bij deze workshop ook veel leuke mensen ontmoet.

Groetjes, Merinthe Meijers

De acteerworkshop met Joep was erg leuk en leerzaam!
Ik heb een stuk meer over acteren geleerd. Vooral aan het terugzien van jezelf op beeld heb ik veel gehad. Joep heeft iedereen veel persoonlijke aanwijzingen gegeven waardoor we ons spel konden verbeteren.
Ik zou dit wel ieder weekend willen doen! Hopelijk komt er gauw nog een deel 2 van de workshop, zodat we ons nog verder kunnen ontwikkelen.

www.facebook.com/search.php

Groetjes, Deidre