WORKSHOPS.

Leren acteren voor de camera? Of als ervaren acteur verder ontwikkelen? Bij ervaren acteur Joep Sertons volg je een workshop acteren! Schrijf je nu in en leer jezelf beter kennen.

SCHRIJF JE NU IN!

workshop acteren.

Uitvinden of acteren voor de camera iets voor jou is? De aandacht op jou. Jezelf beter leren kennen. Confronterend maar achteraf heel bevredigend. Samen met mensen die ook de uitdaging aangaan om te kijken wat ze durven en kunnen voor de camera.  Joep Sertons  biedt je de mogelijkheid om dat op een ontspannen en professionele manier te ontdekken. Het enige wat je voor deze workshop acteren nodig hebt is passie voor het acteren!

Beter leren acteren? Ook ‘ervaren’ acteurs kunnen een workshop volgen. De workshop TV Acteren PRO is voor jou de uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen en je acting-skils uit te breiden.

leren acteren.

workshops.

tv acteren basis.

 Een workshop acteren van één dag, waarin je op speelse wijze in aanraking komt met het acteren voor TV.

  • Ronde voorstellen
  • Opwarming
  • We doen een korte auditie ronde
  • Speloefeningen
  • Improvisatie
  • Je speelt een scène die wordt opgenomen en later wordt teruggekeken. (Deze scène heb je een week van tevoren opgestuurd gekregen)
  • Joep vertelt over het opnemen van Soap scènes.
workshop acteren leren acteren joep sertons

tv acteren pro.

acteur worden leren acteren

De workshop TV Acteren Pro is voor ‘ervaren’ acteurs / actrices. Uitermate geschikt voor diegene met podium en/of camera ervaring.

Heb je inmiddels al een Workshop TV Acteren gevolgd of heb je aantoonbare acteer ervaring?Dan is de Workshop TV Acteren PRO voor jou de uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen en je acting-skils te verbeteren!

Wil je meer dan figureren en af en toe tekst hebben? Uiteraard wordt er gewerkt aan houding, presentatie en tekst analyse maar in deze workshop gaan we ook dieper in op het acteren voor de camera. (sub-tekst, mis-en-scène, beats, geloofwaardigheid, kaders, etc…)

Je krijgt een week van tevoren een scène opgestuurd ter voorbereiding. Scènes worden gespeeld, opgenomen, terug gekeken en van commentaar voorzien.

eigen casting-film op youtube.

Meer dan figuratie alleen? Denk je dat je af en toe ook wel een zin kan zeggen? Of meer? Bewijs het hier! Wij staan er klaar voor. Jouw scène op YouTube. Handig voor casting bureaus!

Niet alleen meer je foto’s in een bestand, maar  jouw film. Wij regelen een scène voor je die je voorbereidt. We repeteren & regisseren de scène, nemen hem op en monteren hem. (Met titels, muziekje en al). Binnen een paar weken is je scène afgemonteerd voor je CV!

tv acteren.

MET GASTDOCENT: Dorian Bindels

Een workshop acteren waarin je op speelse wijze in aanraking komt met het acteren voor TV. Je krijgt van tevoren een scène, uit GTST, opgestuurd die je moet voorbereiden en waarvan je de tekst moet leren. Verder wordt er gewerkt aan houding, presentatie, blokkades, tekst analyse, rolopbouw, en meer. Scènes worden gespeeld samen met Dorian, opgenomen, teruggekeken en van commentaar voorzien.  

Ook is er een mogelijkheid voor Q&A met Dorian, oftewel Daan uit Goede tijden, slechte tijden..

tv acteren voor kids.

Voor jongeren van 12 tot 16 jaar is er ook een workshop mogelijk! Een basis workshop van een dag waarin improviseren centraal staat. We maken je bekend en vertrouwd met jezelf terug kijken op televisie. Je krijgt een week van te voren een scène opgestuurd en dient deze voor te bereiden. Tijdens de workshop worden scènes opgenomen, teruggekeken en van commentaar voorzien. Het is ook mogelijk om de workshop acteren als groep te boeken!

figuratie (gtst).

figureren goede tijden slechte tijden workshop

Tijdens deze workshop leer je alles over figureren. Uit ervaring weet ik dat er goede (die worden vaak terug gevraagd) en minder goede figuranten zijn. Voor een productie is het erg fijn om met figuranten te werken die weten wat ze aan het doen zijn.  Uiteraard kan ik niet voor de volle 100% garanderen dat je bij GTST kan figureren. Maar de kans is groot. 🙂

Voor aanvang van de workshop zal van je gevraagd worden de tekst van een scène uit het hoofd te leren. Om te ervaren hoe het is om een scene te spelen. De scénes worden opgenomen, teruggekeken en van de nodige feedback voorzien. Ervaring is niet noodzakelijk.

fotogallerij.

Een kijkje in de workshops acteren van Joep Sertons.

leren acteren?

SCHRIJF JE IN VOOR EEN WORKSHOP!