reacties

hoe hebben anderen de workshops ervaren?

"Joep geeft goede feedback"

“Op het gebied van figureren ben ik al enkele jaren actief, het begon als burger-figurant in Flikken Maastricht en enkele seizoenen later ben ik nu al een aantal jaar één van de vaste agenten in de serie. Het kan nooit kwaad om eens verder te kijken en zo kwam ik eventueel voor de toekomst de workshop ‘TV acteren basis’ tegen, natuurlijk is aanmelden voor deze workshop dan zo gedaan en zo zit je dan met een ontzettend leuke club mensen in ‘Flash Studio Laren”. Joep geeft goede feedback en zo krijg je handvatten die je kan gebruiken en net zoals bij veel dingen is de eerste keer met alles lastig, dat maakt uiteraard bij zo’n dag als deze niks uit en dat is gewoon prettig. Ik kom zeker nog een keer terug voor een workshop! Bedankt voor deze leerzame middag Joep!”

Mark Hellendoorn

"Zeker een aanrader om heen te gaan"

“Bij Joep Sertons heb ik verschillende workshops gevolgd.
Waaronder de workshop met als gastdocent Guido Spek, workshop je eigen castingfilm op youtube en workshop tv acteren basis verschillende keren gevolgd.
Het zijn leerzame workshops er wordt gewerkt met een script, de scène ga je meerdere keren spelen en er wordt door Joep veel aandacht aan besteed. Je kunt jezelf er in uitdagen dieper op de tekst in te gaan met het spelen.
Het is vooral leerzaam en absoluut gezellig, er zijn ook momenten van improvisatie opdrachten. Genoeg uitdaging bij de workshop zeker een aanrader om heen te gaan!!
Daarnaast heb ik de vakopleiding film/televisie gevolgd in Amsterdam en andere workshops gevolgd. Ga vooral door!!”

Rosalie Huisman

"Veel geleerd, en ook waar ik hard aan moet werken"

“Wat vond ik de workshop super leuk, veel geleerd, en ook waar ik hard aan moet werken.

Bedankt voor alle tips, die neem ik zeker mee.

Het heeft mij zeker weer een (stapje) verder geholpen.

De eerste keer dat ik zo voor de camera stond met tekst en al, en dat voor een groep was best spannend.

Wil je bij deze super bedanken.”

Marlijn Colijn-Rous

"Het was een geweldig leuke ervaring"

Ik heb een hele leuke en leerzame middag gehad. Het was een geweldig leuke ervaring om met 2 topacteurs uit GTST te werken en een scène met Barbara te spelen. Dat vond ik geweldig. Ik was ook erg blij dat Barbara er was en ik zou het zo weer over willen doen.

Ondanks mijn zenuwen heb ik ervan genoten en Barbara stelde me me op mijn gemak. Joep en Barbara nogmaals bedankt voor de leuke en leerzame middag. Voor mij was deze workshop erg leerzaam omdat ik wil ontdekken of het acteervak iets voor mij is.

Mylou Polman

"Het is een echte aanrader: kritisch en eerlijk!"

“Al van kinds af aan wil ik heel graag acteren. Maar mijn faalangst heeft mij jarenlang tegen gehouden. Voor mijn 18de verjaardag kreeg ik een acteerworkshop van Joep Sertons. Natuurlijk waren mijn verwachtingen heel hoog. Ondanks dat ik er heel veel van verwachte, was het alsnog leuker dan gedacht. Ik heb heel veel geleerd en een heel leuk weekend gehad. Ik heb Joep gevraagd naar mijn acteerprestaties, hij was kritisch, maar in ieder geval wel eerlijk. Deze workshop heeft mij weer een stukje verder gebracht naar mijn acteer carrière.

Ik ben Joep heel erg dankbaar voor deze bijzondere, inspirerende, leerzame en gezellige workshop. (het is een echte aanrader)”

Lieke Augustijn

"Het geleerde kon ik direct in praktijk brengen"

“Omdat ik geen opleiding heb gevolgd op het gebied van acteren en me toch wil ontwikkelen heb ik gekozen voor een workshop van Joep Sertons. Ik heb al een aantal dagen op de set mogen staan en daar ontzettend veel mogen leren. Toch was de informatie van Joep en Guido erg leerzaam en er komt zoveel meer bij kijken! Wat een eye opener! Ik heb genoten van de gezellige middag waarin we veel hebben gelachen en geleerd. Samen met Guido een scene mogen spelen was ook erg fijn. 4 dagen na de workshop stond ik weer op de set van een kleine productie. Voordat we begonnen met het draaien heb ik nog aan de workshop gedacht en wat ik mee kan nemen in mijn spel. Het geleerde kon ik dus direct in de praktijk brengen.”

Ingrid

"Hij wist mijn houding vier keer zo snel bij te sturen als mijn vroegere toneelleraren"

“De workshop van Joep was voor mij een enorme verrijking van mijn vroegere toneelervaring elders: hij wist mijn houding vier keer zo snel bij te sturen als mijn vroegere toneelleraren deden. Verder was het ongekend leerzaam om er mezelf op video terug te zien, wat ik vroeger ook nooit kon. Joep vertelde alles heel geduldig, beheerst en toch zonder er doekjes om te winden. Niet in de laatste plaats was het een hele eer voor mij om hem als van Medisch Centrum West en Spijkerhoek bekende, heel indrukwekkende hoofdrolspeler in het echt van dichtbij mee te maken. Hij was van uiterlijk meteen herkenbaar, maar veel toegankelijker dan in die series. Los van de hoogte van het lesgeld is zijn workshop voor iedere toneelspeler een echte aanrader!”

Jos

"Een geweldig acteur met een machtig inlevingsvermogen"

“Het was een geweldig weekend, waarin ik veel heb geleerd.( basis camera acteren II). Ik heb tijdens de hele workshop genoten van elk moment en kijk uit naar een volgende keer! Kan eigenlijk niet wachten.. Joep je bent een geweldig acteur met een machtig inlevingsvermogen en sterke overtuigingskracht.

Het was erg fijn om van je te mogen leren en ik heb me geconcentreerd op elke tip en aanwijzing die je gaf! Acteren doe je niet zomaar dat wist ik al, maar na deze workshop ben ik zeker een waardevolle stap vooruit gegaan. Die had ik voor geen goud willen missen!”

Rosita

Filmpjes

fotogallerij

leren acteren?

BEKIJK DE WORKSHOPS.